Een goed gesprek met – dicteerfunctie

Het is gelukt. Ik kan weer bloggen. Ik heb het een tijd niet gedaan omdat het niet meer lukte vanwege mijn MS. Mijn fijne motoriek laat na. Met schrijven maak ik veel fouten. Daarom gebruik ik nu de dicteerfunctie op mijn iPad.
Ik vertel je nu ook vooral over MS en over wat het met mij doet. Over wat ík ermee doe.

Dit weekend is het carnaval. Ik ben daar een grote liefhebber van.  Maar ik kan het niet meer vieren. Niet zoals ik het zou willen. Er wordt hier hard geklust aan de ‘tèttebar’. Wij vieren carnaval in Maastricht, lekker buiten, maar doordat ik veel moe ben, kan ik niet zo makkelijk meevieren. Een dagje maar, een paar uurtjes. Maar ik gun het andere mensen wel. En ik kijk op televisie mee.

Ik ga met hulp van anderen een paar dagen naar het Sauerland om de carnaval vergeten. Maar het is leuk dat hier alle voorbereidingen gedaan hadden en alleen dat al is goed voor Een hoop voorpret.

De dicteerfunctie kost me nog wat moeite dus ik kan niet heel lang praten zonder fouten. Daarom stop ik voor nu en ik probeer het vaker te doen zodat ik je vertel over hoe mijn leven loopt.

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in MS met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.