Een goed gesprek met – hersenz.

Gisteren volgde ik een lezing over hersenz

Ken je dat?hersenz.

Deze aanpak zet zich in voor mensen die een hersenaandoening hebben (gehad) en voor mensen die met hen in contact zijn. Partners, kinderen, ouders, …

Ik heb er nog niets mee gedaan, maar ik raad het je, als je patiënt of mantelzorger bent, van harte aan. Als MS-patiënt zie ik verschillende mogelijkheden. Denk aan omgaan met energie, concentratie, geheugen, … Ik denk ook aan dingen die ik nog wel kan,  niet zo snel, maar wel graag wíl doen. Koffie serveren, bijvoorbeeld. Iedereen kan zijn eigen pakket kiezen. En  de onderzoeksverslagen zijn positief. Hersenz. biedt vershillende modules aan, vaak door subsidie, e.d. vergoed.

 

brein

Kijk eens wat je met hersenz. kunt doen

Doe er je voordeel en dat van je naaste mee. Veel succes en plezier!!!

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in MS met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.