Een goed gesprek met – hoe het met me gaat

En nu zal ik maar echt laten weten hoe het gaat. Ik had per slot van rekening beloofd om in dagboekvorm te publiceren.

Dus…

Dan doe ik dat ook. Ik ben gewend om in mijn dagboek positieve én negatieve dingen te schrijven en publiceren. Meestal publiceer ik positief. Dat is de waarheid. Wat ik wel gepubliceerd heb, was redelijk positief. Let op: niet gelogen! Ik word als persoon vaak positief beoordeeld. Maar mijn ziekte (secundair-prgrressieve MS) valt niet echt mee. IIk ben al te oud (46) om nog blind te kunnen typen en ik zie niet goed. En, alles kost energie.

Ik had besloten om regelmatig te bloggen, maar in mijn laatste teksten zaten veel type-fouten. Toen heb ik me, teleurgesteld in mezelf, een beetje teruggetrokken.

Wat me helpt?

Voorjaarsweer (ik kan hier buiten zitten zonder jas), beweging (medische fitness en yoga. Binnenkort krijg ik een elektrische driewielfiets) en mindfulness. Daar kan ik jou ook mee helpen.

En lezen. Dat ga ik nu weer doen.

 

——————————————————————————————————————————————————————————–

IK KAN JE HELPEN ALS JIJ VAN mindfulness WILT LEREN
WAT GEEFT MINDFULNESS MIJ EN JOU?
MINDFULNESS HELPT ME HELDER TE BLIJVEN. ZIEK OF NIET. HET BELANGRIJKSTE WAT MINDFULNESS ME BRENGT, IS DE BENADERING VAN HET LEVEN. MET MINDFULNESS IN MIJN ACHTERHOOFD ZIJN GEDACHTEN GEEN FEITEN MEER, ZODAT IK NIET VASTLOOP IN ANDERMANS OPMERKINGEN EN OORDELEN.

Bel of mail me en we maken een afspraak.

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in mindfulness, MS met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.