Een goed gesprek met- koffie én inspiratie

Er hebben inmiddels twee bijeenkomsten met een goed gesprek met koffie plaatsgevonden

En we gaan door, op donderdag tussen negen en tien, voor wie wil, in huiselijke sfeer, tegen onkostenvergoeding. Als je mee wilt doen en het adres wilt weten reageer op dit blog of mail me.koffie

Weet je waarom?

Ik las een tijd geleden (vergeef me, maar ik ben het tijdschrift en de datum kwijt in mijn geheugen) over de bloeiende koffiecultuur in Londen. Wat mij betreft is dat aantrekkelijk. Wat ik niet weet, maar wel vermoed, is dat de koffen én duur zal zijn én vrij individualistisch in koffiegelegenheden. En dat ter wijl er zoveel meer kan gebeuren bij de koffie. Of beter nog: bij een goed gesprek. Ik werd in die lijn geraakt door een medestander, Bart Knols, spreker bij TEDX Maastricht. Kijk en luister naar zijn verhaal. In het geval van een kop koffie drinken in een horeca-gelegenheid wil een mens zichzelf vaak verwennen. Met een goede kop koffie, met vrienden of alleen met leesvoer, een tabled of iets dergelijks. Zolang je maar niemand aanspreekt. Want, ja…wat? Een goed gesprek kina goed doen. En dat kan goed bij een kop koffie of iets anders.

TED x

 

Je bent welkom!

Dus, op donderdag van negen tot tien bied ik je een kop koffie aan, of iets anders. Reken op een goed gesprek met andere aanwezigen en geniet ervan!

 

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in plezier met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.