Een goed gesprek met – Mindfulness, bij alles

Met mindfulness word je plat gegooid

Hoeveel mensen hebben al een cursus gedaan in jouw omgeving? We zitten hier in een ‘achtergesteld’ gebied, in Limburg. In de Randstad weet iederéén ervan.

Ik ben Limburgse, met liefde woon ik er weer, ik heb 10 jaar in de Randstad en daarvoor in veel andere plaatsen in Mederland gewoond (en gewerkt). Ik ken veel gebieden in Nederland. En ik ben trainer mindfulness.

En ik heb MS

Voordat ik de diagnose kreeg, heb ik al de opleiding MBCT (mindfulness based cognitieve training) gedaan. Het heeft mij veel geholpen. Bij aandacht, concentratie, omgaan met depressiviteit (achteraf had ik dat door ms), energie, communicatie met de omgeving,…. Ik vergeet vast dingen. Maar bovenal is mindfulness een benadering die ik mezelf en ook jou van harte gun.

Ik ben trainer. Ik kan het je leren. Ik gun het  je. Voor 350 euro. Veel plezier!

——————————————————————————————————————————————————————————

EN

Ik nodig je uit op 26 juni

Dus, ik nodig je uit om op 26 juni a.s.van 19.30 uur tot 21.00 uur bij mij, op Papenweg 80 in Bunde mee te doen aan de geleide meditatie (de eerste, wie weet volgen er meer).  Ik begeleid je in beperkte mate . Makkelijke kleding is  handig. Voor de juiste temperatuur en comfortabele zitruimte zorg ik.  Kosten voor jou zijn 10 Euro per persoon.

Doe je mee?

Meld je aan en ervaar wat je het je brengt, neem mee wie belangstelling heeft. Geef aan als je komt, telefonisch of via e-mail.

 

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in aandacht, energie, meditatie, mindfulness, MS met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.