Een goed gesprek met – mindfulness en jezelf

Hierbij weer eens een blog. Ik voel me wat beter met het geweldige zonnige weer. Ik ben erg gevoelig voor vocht. En ik werk weer een beetje. Het voordeel van het nadeel is, dat ik me door mijn ziekte én door mindfulness ben gaan verdiepen in wat mij inspireert en waar ik goed in ben.

Dat vraagt om een goed gesprek met mezelf en met anderen

Wat ik in ieder geval nog dagelijks merk, dat is dat mindfulness me heel veel oplevert. Dat doet me goed en dat geef ik graag aan mensen door. Ik lees op dit moment ‘Let’s ACT’ van Gijs Jansen en Tim Batink. ACT zet een stapje verder dan mindfulness en het laat mij zien hoe een goed gesprek met mezelf en anderen daar een rol in speelt. Omdat de mindfulness-training die ik geef persoonlijk, aan gepast aan de trainee is, haal ik voor coaching elementen uit ACT, zodat het jou een stap vooruit helpt. Als je dat aanspreekt, kun je contact met me opnemen. Dan maak ik graag een afspraak met je!

bhoeddha-brug

 

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in aandacht, jongerencommunicatie, mindfulness, MS met de tags , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Een goed gesprek met – mindfulness en jezelf

  1. JJ schreef:

    Hi Ilja,

    Fijn dat de stralen en de warmte van de lentezon je zo goed doen! En vocht heeft natuurlijk ook goede kanten… zo lang het maar in je glas zit!

    Groet (en tot spoedig!)

    Jan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.