Een goed gesprek met – MS en energie

energieWat is energie?

Daar wilde ik ook wel een onderzoekje naar doen. Want ik heb veel last van energieverlies. Voor mij is dat één van de belangrijkste MS-symptomen op dit moment. Maar goed, het is een symptoom voor het merendeel van de patiënten. Dus, wat is dat dan?

Alles is energie! Het menselijke lichaam, de natuur, de dieren, de huizen, de tafel waar je aan werkt, de stoel waar je op zit. De muziek waar je naar luistert, de voedingsmiddelen die je tot je neemt. Het contact dat je maakt, de aanraking van anderen. De lucht die je inademt, het water in de zee en het vuur in de haard. Dingen die je weet en denkt. Alles wat waarneembaar is, maar ook alles wat niet waarneembaar is. Alles is energie en alles heeft een andere -, eigen samenstelling, een eigen frequentie, een eigen vorm of patroon.

Wanneer nu een stukje van het energieveld in je – of om je heen verstoord is, kunnen zich problemen voordoen. Door energetische therapie kunnen de energievelden of energiebanen in evenwicht worden gebracht, waardoor je weer beter gaat functioneren. En dat wil ik graag doen! (bron: de Essentie)

Hoe kan ik dat doen?

Energetische therapie kan daarbij helpen. Energetische therapie is een manier van werken, die gebruik maakt van het energiesysteem in – en om de mens. Vanuit een holistische (allesomvattende) visie kun je zeggen dat de mens bestaat uit een fysiek deel, een emotioneel deel, een mentaal deel, een energetisch deel en een spiritueel deel.
Wanneer één deel uit balans is, heeft dit effect op de andere delen.

Dat kan met energetische therapie worden uit gezocht. Ik heb energetische  therapie, vooral voedingsbegeleiding. En E. past resonantie-therapie op me toe. Als ik daar ben geweest, dan voel ik me goed.

En de volgende week krijg ik een prednison-kuur. Ik hoop dat mijn energie daarmee beter wordt. Ik houd overigens altijd energetische elementen in het oog.

energetisch

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in energie, MS met de tags , . Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Een goed gesprek met – MS en energie

  1. Jan Jongbloed schreef:

    Volhouden Ilja! Mijd zo veel mogelijk negatieve energie. Ben zuunig op dat wat jouw positieve energie verdient!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.