Een goed gesprek met – ‘wijlen’ de democratie?

Als enthousiast inwoner van Meerssen, was ik geïntrigeerd door dit bericht:

Condoleanceregister voor de Democratie
Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van de Democratie in Meerssen. Na een kort ziekbed, waarin gedreigd werd met verfbommen, brachten doodsbedreigingen onze Democratie in comateuze toestand. De genadeklap kwam snel daarna, toen een kleine groep mensen eisen begon te stellen namens de hele bevolking.

 Wij zullen voor altijd warme herinneringen bewaren aan de Democratie, waarin ieder voor zichzelf kon spreken, zonder gevaar voor lijf en leden. Via dit condoleanceregister kunnen vrienden en sympathisanten van de Democratie in Meerssen een bericht achter laten.

Jij ook?

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in jongerencommunicatie. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.