Een hartelijke retraite

Vorige week nodigde ik je uit voor de mini-retraite die eraan komt:

————————————————————————————————————————————————————————————————-Op 15 oktober of op 19 oktober om 10.00 uur

ben je uitgenodigd om deel te nemen aan een ochtend waarin we aandacht geven aan onszelf, hier en nu. Ik begeleid meditatie en we bespreken zaken die betrekking hebben op ons en op ons even.

Je bent welkom!

Als je hierin geïnteresseerd bent en het komt je uit om bij ons te zijn op die ochtend, dan ben je welkom. Iedere deelnemer draagt 5 euro bij. Met een kop koffie of thee gaan we de retraite in. Meld je hier aan:

lja Aussems
Korte Raarberg 31
6231 KP  Meerssen

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Er zijn al aanmeldingen binnen

En ook vragen: ‘Wat ga je doen?’ Ik denk dat elke deelnemer gaat doen wat hem of haar past. We zijn samen tot lunchtijd. Een deel van de mini-retraite richt zich op ons hart. Het boek ‘Uw brein als Medicijn’ van Dr. Servan-Schreiber vertelt onder meer over de belangrijke rol van hart-coherentie. Het boek en dat gegeven is mooi 0m te lezen. Ook het Belgische IAM waarin David Dewulf een grote rol speelt maakt werk van heartfulness.

We hechten waarde aan ons hart

Natuurlijk doen we dat, toch? Want als on s hart niet klopt, dan zijn we (bijna) dood. En daarnaast heeft het hart grote waarde. Denk aan uitdrukkingen en woorden: ‘je wordt van harte gefeliciteerd.’ ‘Hij staat me na aan het hart.’ ‘Dat is een hartelijke jongen.’…Ik weet zeker dat je zelf ook nog meer zaken kunt bedenken. Dus:

Laat het aan je hart gaan

Voel je hart eens. Misschien voel je het kloppen. Misschien voel je de plek waar het zit. In de mini-retraite geef ik aandacht aan je hart en je gevoel erbij. Ik ga er nu niet teveel op in. Dat doe ik publiekelijk wel op 15 oktober of op 19 oktober.

Maar weet je dat ik al typend mijn eigen hart prominent voel? Doe mee op 15 oktober of op 19 oktober (meld je even aan) en ervaar wat het met jou doet.

boedhabrug4-234x300

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in meditatie, mindfulness met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.