En dan is er ook nog: trainen.org

‘Wanneer kan ik meedoen aan een workshop en hoeveel kost die?’ trainen.org

Die vraag kreeg ik pas via e-mail. Het ging over ons aanbod via trainen.org. Volgens mij kan ik daar alleen een antwoord op geven wanneer ik de exacte vraag ken. Wanneer ik een (telefoon)gesprek met die persoon heb gehad. Wij werken in de eerste plaats vraaggericht. We zijn niet duur, denk ik, maar we willen je wel waar voor je geld geven. Wij zijn experts en we bedienen je graag op maat. Zodat zowel jij als wij  tevreden een training of een workshop afsluiten.

Een goed gesprek telt

gesprekOok hier weer, in de intake. Ik vraag je wat je leerwens is. Ik hoor ook graag welke wensen je hebt ten aanzien van de trainingslocatie en van de deelnemersgroep. Want, individuele training kan óók. Dat is voor jou misschien handig wanneer je bijvoorbeeld wél een training of een workshop wilt volgen, maar wanneer er geen datum vaststaat of wanneer de locatie voor jou wel héél ver weg is. Op maat iets aanbieden kunnen we  alleen als we jouw vraag kennen. Wij hebben de expertise en we zetten hem graag in wanneer we in een goed gesprek met jou je vraag kennen en eraan kunnen voldoen. Als je hier meer over wilt weten, neem gerust contact met ons op. Je krijgt binnen een dag antwoord van ons.

brug

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in aandacht, communicatie. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.