En nu echt: niet waar ik energie van krijg, maar wat energie met mensen doet

Ik had eerder ergens aangegeven dat ik in mijn eerdere blog vooral veel aandacht gaf aan wat wat me energie geeft. Nu wil ik met je delen wat energie met een mens kan doen. Saarvoor heb ik wat zoekwerk gedaan. Lees zelf ook alles-is-liefde en patriciershuis . 

Energie volgt de wegenergie2

Wanneer energie vrij kan stromen., wordt met een minimum aan inspanning een maximum aan resultaat geboekt. Wordt de vrije energiestroom
geblokkeerd, dan ontstaat weerstand en moeite. Een gevolg hiervan is ook dat dat waar we onze aandacht op richten we in sterkere mate naar ons toetrekken (Wet van Aandacht).  Wanneer we het beste in elkaar zien, bloeien relaties op en gaat energie meer stromen / trillen.

Zuivere liefde en trilling

Bovendien stelt de Wet van Trilling dat hogere trillingen lagere trillingen kunnen transformeren terwijl dit niet omgekeerd geldt. Daarom bestaat er in het universum een natuurlijke neiging in de richting van de hogere frequenties. Zuivere Liefde kent een zeer hoge trillingsfrequentie. Wanneer we onze zielewens volgen, laten we de natuurlijke werking van het evolutionaire proces in de richting van de hogere vibraties in ons voordeel werken.

Boemerang

Alles is energie en energie verdwijnt niet, maar is wel om te zetten naar andere vormen van energie. Alle energie draait in kringen rond. Onze gedachten, onze gevoelens, onze woorden en onze daden zijn ook vormen van energie. Wat je uitzendt komt weer terug, net als een boemerang! Wij zijn de som van onze gedachten, gevoelens, woorden en daden en creëren hiermee onze werkelijkheid, nu of later. We trekken aan waar we voor staan. Dat betreft dingen, omstandigheden en mensen. Dit heeft te maken met de hoogte van de trilling die we vertegenwoordigen. Lage trillingen trekken lage trillingen aan en hoge trillingen trekken hoge trillingen aan.

DE WET VAN OMZETTING VAN ENERGIE

Deze wet geeft ons de mogelijkheid onze vrije wil beter te benutten. Hij helpt ons onze dagelijkse problemen te beïnvloeden en onze omstandigheden te verbeteren. Deze wet werkt met gedachtenkracht en vereist concentratie. Weten we nog dat hogere trillingen lagere absorberen en oplossen? We beginnen met onszelf te vergeven, over vroegere misstappen, negatieve gevoelens en vergissingen. Daarna vergeven wij met ons hart anderen hun misstappen. De zuiverheid van onze intentie en de kracht van onze wil bepaalt de effectiviteit van onze daad. Driemaal herhalen en onze intensiteit opvoeren!

Mij laat het zien dat energie een belangrijke werking op mijn leven heeft. Op dat van ou ook? Ik neem aan dat het me stuurt in mijn gevoel van gezondheid. Wat ik ook heb gezien, is dat ik zelf die energie ook kan sturen. Dat vind ík heel belangrijk!

energie1

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in aandacht, energie met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.