En nu? – lokaal bestuur

MS (secundair-progressief) is mijn ziekte, ik heb het 24 uur per dag, ik ben het 24 uur per dag. Bij alles wat ik doe of niet, speelt mijn ziekte een prominente rol. Ik heb op een training geleerd dat het niet handig is om een ziekte te zijn. Maar, ik ben wel ‘blij’ om te weten wat er met met me gebeurt. Ik accepteer mijn ziekte (mindfulness heeft me daar enorm mee geholpen) en het feit dat ik het tot mijn verscheiden zal blijven hebben. Ik voel me nu oké’ dus ik denk aan een beperkte bezigheid.

Wat zal dat zijn?

Ik wil geen geld verdienen, maar me wel verbonden voelen aan iets waar ik voor wil staan. Waarvoor ik mezelf wil kennen.

En zo moet dat zijn: gisteravond heb ik tijdens een vergadering van Kijk!!! (lokale politieke partij in Meerssen waarvan ik lid ben) aangegeven dat ik mijn kennis en ervaring als communicatiewetenschapper voor het bestuur wil inzetten.

Eens kijken hoe dat werkt!

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in communicatie, mindfulness, MS met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.