Energie controle

Energieverlies hoort wat mij betreft bij mijn ziekte. Gelukkig heeft niet iedereen er last van (ik ken tweepersonen – toevallig beide man – geen last van energie-tekort). Maar veel MS-patiënten wél.
Ik heb gisteren een gesprek gehad met iemand over energiecontrole. Hij stelt mijn energievermogen en begeleidt het. Het wordt ondersteund door sport (naar vermogen) en ademhalingsoefeningen. Ik ben wel geïnteresseerd. Maar… het is duur.  Ik kan het niet betalen. Ik wil het niet hebben over het waarom.

Stiekem hoop ik op ‘gratis geld voor iedereen’ (volgens Rutger Bregman) of gaat het basisinkomen niet over een bijzonder geval als dit?

We zullen zien…

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in energie, MS met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.