Even een stukje geheugen weg

Vorige week maakte ik een afspraak voor osteopathie. Het was al de derde afspraak bij de fysiotherapie. De andere twee afspraken die ik heb zijn wekelijks terugkerend en met dezelfde persoon, maar osteopathie is nieuw en op mijn verzoek. Ik genees niet, maar het kan wellicht mijn pijn verminderen. Ik had dus een eenmalige afspraak, vooralsnog. Ik heb het genoteerd, maar…ik ben het vergeten! Sorry, Marcel.

Mindfulness

Volgens mij geeft het aan dat mijn hersenen, de concentratie als gevolg van MS even de weg kwijt waren/zijn. B stelt voor dat ik zelf 0nze wekelijkse gezinskalender schrijf. Ik heb op mijn digitale kalender per punt een alarm ingesteld. Kijken of het helpt. Dat, zo’n fout, is waar ik van leer, ook als ‘lotgenoot’ en met mindfulness: lijden, oké maar ook oplossingen zoeken.

Want: er is wat er is!

 

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in acceptatie, mindfulness, MS met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.