Gevallen – en mindfulness

Weet je wat mijn flinke val me in ieder geval heeft op geleverd?

Mindfulness!

En de acceptatie van mijn slechte toestand. Ik weet dat hier in het zuiden (of overal?) alle nadelen die ‘anderen’ overkomen met de mantel de liefde worden bedekt. ‘Zwijg maar, anders vinden ‘anderen’ er wat van. Dat vinden ze toch wel, misschien wel omdat jij het ze niet vertelt. Dan denken ze te weten hoe erg het met je is.

Maar daar staat wat tegenover

Vraag ik niet teveel aandacht voor mezelf van anderen? Ik merk dat ik behoefte heb aan een spreekwoordelijke aai over mijn bol. Dat is wat het me wel geeft. Maar ik ga ervan uit dat ik zo kan doen ,et ‘er is wat er is’. En weet je wat?

Ik ga voor een makkelijke rolstoel! Dan blijf ik inleider geval in balans en kan ik mijn armen en handen nog gebruiken.

 

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in aandacht, acceptatie, mindfulness, MS met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.