Gevallen

Depressiviteit

Ik heb wat meer last van depressiviteit. Ik was er altijd ‘trots’ op dat ik maar 10 Mg citalopram per dag gebruik. Ik denk dat het nu niet meer genoeg is. Maaar in gesprek met zB (ik w ik een natuurlijk antidepressivum gebruiken, hij vindt dat ik meer moet gebruiken) sloeg mijn twijfel toe. Ik ga maar eens naar de huisarts en overleg met hem wat te doen. Nóg meer depressief wil ik écht niet zijn.

Dus ben ik maar stevig gevallen, 2x! Ik voel me nu wel echt ziek. Ondanks dat ik MS accepteer, kan ik me toch echt ziek voelen. Ik had twee biertjes gedronken. Dat was dom van me. Maar ik was in Tilburg, belandde op het terras met andere rollator-gebruiker en ging na een misstap op een drempel onderuit. F heeft me héél goed geholpen. Dank je, F.

En weet je wat?

Vanaf nu drink ik geen druppel alcohol meer. Misschien waren die biertjes schuldig

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in acceptatie, depressie, MS met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.