‘Ik denk, dus ik ben’ – Mark Twain

Is dat zo?

Bij mindfulness-verhalen heb ik al aangegeven dat ieder mens dagelijks wel 40.000 verschillende gedachten kan hebben. Dus dat is wel zo. Alleen,

Over denken gesproken

Hoe ben je dan?

Denken maakt het eigen dat we mensen zijn. Dat heeft veel voordelen. Maar ook nadelen. Hoe we denken kan variëren. Negatieve / gekleurde gedachten, bijvoorbeels. Ik ben weer begonnen om ‘Let’s Act’ van Gijs Janssen en Tim Batink te lezen. Ik ben begonnen, maar nu al doet het me veel. ACT (acceptational cognitieve Therapy) geeft me de gelegenheid om pijn, ongemakken en zo meer te observeren en te accepteren.

Mindfulness met Ilja – mindfulness online

Gijs Jansen

Ik bied je aan om online de cursus mindfulness te doen

Ben je geïnteresseerd in Mindfulness, maar zie je geen normale gelegenheid om elke week op een vaste plek en op een vast tijdstip een training te volgen? Of ben je niet in staat om de reis naar een cursuslocatie te maken? Of heb je behoefte aan de veiligheid van alleen je eigen gezelschap? Eengoedgesprekmet biedt jou, vanaf september, naast reguliere trainingen en maatwerktrainingen ook de online cursus mindfulness aan: mindfulness met Ilja.

Hoe gaat dat?

Na aanmelding (ilja @play-time.nl) en betaling van 180 euro neem je deel en ontvang je:

  • Elke week (8 weken) een les per email (jouw e-mailadres en telefoonnummer zijn dus handig)
  • Elke week op een vooraf overeengekomen moment Teksten en luistermateriaal
  • Volgens afspraak over een bepaalde tijd de mogelijkheid om gebruik te maken van Skype- of whatsappcommunicatie.

E-mailvragen en -opmerkingen worden binnen een dag beantwoord. Heb je belangstelling, en heb je vragen hierover? Mail me. Binnen een dag reageer ik op je bericht.

Wanneer je je aanmeldt, krijg je wekelijks een les online waarvoor. Dat kan op een tijd en locatie die jou het beste past. Uitvoering van de lessen duurt ongeveer een uur. Maak ruimte voor oefening elke dag, van ongeveer een half uur. Elke week kun je mij via skype of whatsapp bereiken. Je kunt me ook per e-mail bereiken.  Interesse? Neem contact met me op en ik beantwoord je vragen.

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in plezier met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.