Inspirerende mensen

meditatieVorige week blogde ik over de verandering van het brein door regelmatige meditatie. En dan hoop ik dat ik met mijn eigen geleide meditaties kan betekenen wat anderen voor mij betekenen. Ben jij ook iemand die geleide meditaties van anderen gebruikt en de mijne wil horen? Luister hier.

De titel van dit blog is: ‘inspirerende mensen’

Sommige personen laten onmisbaar een indruk achter. Je weet misschien dat ik mindfulness-trainer ben. Jon Kabat-Zinn liet een onmisbare indruk bij me achter, zowel met meditatie als met ‘gewone’ presentaties. Dat geldt ook voor Tich Nhat Than. Maar ook voor Deepak Chopra, die zich vooral richt op Ayurveda. Beide benaderingen hebben veel gemeen. En daarnaast zijn er meer mensen die me geïnspireerd hebben. En anderen ook niet. Maar ze zijn met inspirerende zaken bezig. Dat scheelt.

boedhabrug4-234x300

 

 

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in meditatie, mindfulness. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.