MBCT- 1 op 1

1 op 1

Door mijn ziekte (MS) ben ik ertoe gedwongen om 1 op 1 te trainen, Ik heb eerder aangegeven dat ik mindfulness-trainer ben (mindfulness based cognitve therapy). Dat doe ik graag. 1 op 1 én coachend. Ik heb nl. ervaring als trainer én als ervaringsdeskundige. Ik kan zo ook de aandacht aan een ander geven die zij of hij verdient en die past bij  de gedachte van mindfulness. Belangstelling staat bij de 1 op 1-training die ik geef centraal.

Ik heb zelf ook gemerkt dat mensen het fijn vinden om met mij alleen te trainen. Ik vind dat zelf ook fijn. Nog steeds, als trainer en als trainee. Aanvankelijk dacht ik dat het mij als persoon paste. Nu denk ik dat het door mijn ziekte komt.

Herken je dat?

Maar het kan misschien ook dat je als persoon liever alleen traint. Of dat je door een andere ziekte of ongemak liever alleen traint. Sowieso: alles wat je tussen de vier muren van de trainingsruimte zegt, blijft daar, tussen jou en mij.

Doe je mee/ Voor 375 euro geef ik je training.

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in aandacht, jongerencommunicatie, mindfulness, MS met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.