Mijn bericht – waar ik mij bezighoud

Zoals ik al eerder al aangaf, tipte mijn neuro-psycholoog me om (volgens ACT) elke dag foto’s te maken van wat me bezighoudt. Dat doe ik trouw en een deel van de beelden laat ik hier ook zien.

Zoals lezen

De schaduw van de hemel opnieuw gelezen (weet je nog, I?) en nu dit boek, ook zo spannend

Een mooi vooruitzicht

En dan, als Corona het toelaat, heeft B me voorgesteld om naar de rit voor ‘Klimmen tegen MS’ te fietsen. Als training. Lief, hè. En onze zoon rijdt mee met de bus voor overnachting.

Daar verheug ik me op. Dat geeft een mooi vooruitzicht. Plezier.Hopen dat het me / ons lukt. Ik heb eerst nog 2 MRI-scans in het vooruitzicht. Eens zien of de verslechtering (voor een deel) verholpen kan worden. Dat helpt me misschien ook bij mijn depressiviteit, beter dan het lotgenotencontact van de MS-koffie. We zijn allemaal anders, hebben verschillende problemen.

En weet, ik leef met iedereen mee!

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in klimmen tegen ms, MS, plezier. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.