Mijn blog – belangstelling?

Geprobeerd

Bij veel bekenden met MS, maar mensen doen aan deze manier van informatie uitwisselen niet mee. Jammer, want tegelijk liet iedereen wel alle informatie zien via apps, Facebook en noem maar op. En het liefst negatief.

MS is een negatieve ziekte

Dat is zo. Dat voel ik en dat accepteer ik. MS gaat nooit over. Toch denk ik dat er ook wel veel relatief positieve zaken te vinden zijn. Ik wil niet dood, en ik wil wel zo positief mogelijk blijven leven. Daarom wilde ik dit proberen, zonder digitale shit.

Hoe ik positief probeer te zijn?

Door (bijna) dagelijks te mediteren, te lezen en soms te bloggen. Ik heb nu eenmaal een geweldige man en lieve kinderen. Maar met het weer van vandaag, hoe mooi ook, kan ik niet goed overweg.

Ik zorg er vooral voor om gelukkig zijn!

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in acceptatie, meditatie, mindfulness, MS. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.