Mijn blog – bewegen

Mijn zoon is heel sportief. Hij fietst, nu even binnen vanwege het weer. Ik ben ook redelijk sportief (was ik), maar ik doe het nu iets anders. Ik ben begonnen met ommetjes met de rollator.

Gisteren wilde ik het voor het eerst doen, onder begeleiding van B, maar het ging niet goed. Ik ging met de erfenis van mijn tante, maar hij is te laag ingesteld (door mijn creativiteit gepimpt met behangersrol en vastgeplakt). Vandg ben ik met de reisrollator, verhoogd, een stukje gaan lopen. Het is gelukt! Dat maakt me blij. Erik Scherder laat ook weten dat dit soort dingen de hersenen oppimpt. Ik laat me niet weg promoveren door die fiets.

Ik blijf er nog even mee doorgaan!

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in depressie, MS. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.