Mijn blog – communicatie

Ik hoorde net het verhaal van Carolijn Kingma van de Correspondent over de kaart van de geschiedenis van de mens, wat ons verbindt. De ‘waarheid die maakt dat mensen een beeld hebben over hoe de wereld in elkaar steekt. Als communicatie-etenschapper boeit me dat wel. Want ‘wat is nieuws’? Rob Wijnberg heeft ooit aangegeven waarom hij niet meer met nieuwsmedia overweg kon.

Ik snap dat wel. Ik lees beperkt de krant. Op t.v. gaat het alleen maar over Corona. Ik lees en hoor (ik vind het prettig om ingelicht te worden via audio) de Correspondent


Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in communicatie, corona. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.