Mijn blog – crisis

B en G waren weven in de stad om winterkleren te kopen. Het was, naar hun zeggen, héél rustig. Ondernemingen dreigen door de pandemie onderuit te gaan. In deze herfsttijd zij al veel mensen ziek (van ‘griep’ of corona)

Wat is de toekomst?

Terug bij af? Of is dit een goede manier om iets anders te doen? Wachten op vaccinatie en dan weer terug bij af? Mensen houden niet van verandering. Ik geloof dat ik dat wel doe. Natuurlijk wil ik beter worden. Ik heb niet te veel last van een gebrek aan inkomsten (ik heb geen bijstand), maar ik begrijp de ellende in de zorg, en van ondernemers.

En ik vind het wel leuk om mensen te ‘omhelzen’. Dat soort dingen mag wat mij betreft weer terug bij af.

En verder?

Misschien is de boodschap van Corona dat we dingen anders moeten doen. Verandering, dus.

We zullen zien

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in corona, MS. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.