Mijn blog – geduld

Ik heb geen geduld. Dat hoort bij veel dingen. Mijn ziekte, een goed gesprek, luisteren, Corona… We zijn er niet zo goed in, in geduld. Ik ken wėl iemand die veel geduld heeft. Dat waardeer ik zeer. Ik moet overigens wel oppassen dat ik er zelf onlukkig mee omspring. Als zij antwoordt: ‘Daar moet ik eens over nadenken, daar kom ik later op terug’, dan word ík ongeduldig: ‘Wanneer kom je daarop terug?’

Grappig dat iedereen elkaar te weinig geduld toekent. Dat is misschien menselijk, dat hoort niet zo bij ons. Maar een gesprek vaart wél goed bij geduld!

Wil je een sinterklaascadeau mindfulness geven (of krijgen?)

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in corona, gesprek, mindfulness, MS. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.