Mijn blog – genieten van de zomer thuis

Dat doe ik, ondanks Corona. Mensen om ons heen zijn wél op vakantie.

Waarom?

Omdat ze weg willen. Omdat dat nu eenmaal…

Ik denk daar anders over. Ik neem aan dat de regels in andere landen ook stress opleveren. Met mondkapje op het terras of in dekwinkel. Code oranje/ rood/…

Hoe anders?

We wonen in een goed huis met een prachtige (moes)tuin. Er is hier veel buitenruimte. Flatbewoners hebben misschien andere problemen.

Wij fietsen ook graag.

Laatst las ik iets in de krant waarin een columnist aangeeft geen medelijden te hebben met ‘reizigers’.

Mee eens

De lavendel (zie foto) is al uitgebloeid, en de tomaten komen eraan. Het enige wat ons wat oplevert thuis, is koffie, koffiedik. We drinken veel koffie op ons eigen terras. We gaan paddestoelen kweken. Deze link gaat ons helpen. En One World heeft er ook over gepubliceerd. We hebben genoeg ideeën om te tuinieren en we genieten van de rust die thuislijven ons geeft.

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in corona, plezier. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.