Mijn blog – hart, brein, bewegen

Gisteren zag ik de uitzending van MAX met Erik Scherder. Inspirerend en zinvol voor iedereen, zeker in Corona-tijd. Ik had eerder deze week al besloten om dagelijks (minstens zes dagen preek) te bewegen. Stevig sporten kan ik al lang niet meer, maar yoga vind ik leuk en fietsen (zoveel mogelijk zonder electra) doe ik ook. Lopen gaat moeizaam. Mediteren en lezen.helpt me ook in deze donkere dagen om mijn brein fit te houden.

B leert me schaken. Dat probeer ik te snappen, maar zover ben ik nog lang niet. Het is toch een fijne manier om te communiceren. En, zoals ik je al eerder aanbood:

Mindfulness houdt ons brein óók fit

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in hersenen, meditatie, mindfulness, MS. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.