Mijn blog – help jij team Tandem mee de berg op tegen MS?

Op 1 juni 2020 beklimt team tandem de Mont Ventoux

In het kader van ‘Klimmen tegen MS’. Ik ben blij met het voorstel van B en de medewerking van de andere fietsers. Ik train al, we trainen wekelijks op de tandem, bij het volgende seizoen vaker. En we vragen je om ons te sponsoren, bijvoorbeeld via:

Let op, het wordt leuk. Fietsen naar de top van de Mont Ventoux is zwaar, maar de voorbereidingen zijn leuk. Sportfietsers nodigen we ook uit om mee te fietsen in het heuvelland, zodat je al een beetje onze uitdaging mee kunt voelen. Voordat het zover is, laat ik het weten!

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in Mont Ventoux, MS, plezier. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.