Mijn blog – hoe ik tot mindfulness kwam

Hoewel ik al ziek was, wist ik nog niets. Ik voelde me wel depressief. Gesprekken met een psychotherapeut waren aangenaam, maar ik was nog steeds depressief. Toen kwam ik tegen mindfulness aan. Ik volgde MBCT (mindfulness based cognitieve therapy) bij Suzanne Snouk. Die cursus sprak me aan. Het nam mijn depressiviteit die weg, maar ik kon en kan er goed mee omgaan.

Als trainer wilde ik dat ook geven

Dus ik heb het geleerd via SeeTrue. Sindsdien heb ik vaak training gegeven. Aan deelnemers met verschillende motieven.Omdat ze wilden weten wat mindfulness is, omdat ze vanuit hun beroep geïnteresseerd zijn in MBCT, omdat het hen helpt om met hun ziekte om te gaan, omdat het hun ervaringen duidelijk maakt, …

Deelnemers hebben mij ook veel geleerd

Dank jullie allemaal daarvoor. MBCT trainen doet mij goed. En op die manier kunnen we van alle kanten baat hebben bij MBCT. Ik geef nog steeds MBCT-training. Online.

Geïnteresseerd?

Lees maar of jij er wat mee wilt.

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in aandacht, hier en nu, mindfulness, MS. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.