Mijn blog – hoop

Met mij gaat het slecht

Als mensen me vragen hoe het met me gaat, antwoord ik meestal: ‘oké’. Maar nu voel ik me minder oké. Ik ben moe, loop slechter dan anders, heb weinig balans. Ik ga altijd uit van neergang bij deze ziekte. Ik moest mezelf moed toespreken om het maar te accepteren.

Maar veranderingen geven hoop

Wat me sowieso wel helpt, is de dagelijkse meditatie van SeeTrue en IAM waaraan ik deelneem. En ik heb het laatste webinar van OMS gezien. Het ging over omgaan met MS in tijden van Corona.

Daarin werd ingegaan op mogelijke kansen op genezing, die echt nog in beeld zijn. Ook voor secundair-progressieve MS. En George Jellinek, initiator van OMS vindt dat we nooit hoop mogen negeren.

Dank u, meneer Jellinek.

Hierbij, dus

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in acceptatie, balans, meditatie, mindfulness, MS. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.