Mijn blog – inspiratie

Remco Campert

Wat zie, voel, hoor, ruik, proef ik? Ik zag gisteren de uitzending waarin Remco Camperts 90e (!) verjaardag werd gevierd. Één van de aanwezigen (was het Benjamin Herman?) die werden geïnterviewd zei dat hij geïnspireerd was door Camperts gewoonte om elke dag te schrijven. Dat bewoog hem om elke dag te musiceren.

Schrijven en observeren

Dat snap ik. Ik schrijf graag (niet zo goed als Campert) en observeren brengt me veel. Mindfulness heeft me daar ook veel aan meegegeven. Dat blijf ik, mede om die reden doen, schrijven. Dank u wel, meneer Campert. Ik wens u er nog vele, mooie jaren bij.

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in mindfulness. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.