Mijn blog – kernwaarden

Het boek ‘happy in 100 dagen’ van Josje Smeets liet me er weer aan denken, mijn kernwaarden. Gelukkig ben ik wel, allang, maar nadenken over wat mij maakt wie ik ben, doe ik nog steeds. Ziek zijn wist alles weg wat ik graag deed / doe. Kernwaarden helpen weer een beetje.

Mijn kernwaarden?

Creativiteit, vrijheid en communicatie / coaching. Dat laatste is terug te zien in de titel van deze site. Het blijft me nog steeds boeien. Ik kan er minder mee dan vroeger, maar het zijn wel waarden waar ik nog steeds achter sta. Met veel moeite hoop ik onze (doe van B en mij) grootmoeders na te gaan: de ene heel mooi, maar continu ziek (zoals ik) en toegankelijk, de ander veel te dik, vrij lui en heel zorgzaam en waardevol voor iedereen. Beide oma’s zijn heel oud geworden. Ondanks alles wil ik dat ook wel.

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in gesprek, MS. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.