Mijn blog – lang, door vakantie

We waren op vakantie

Boven Barcelona, in Geroma (of Girona zoals de Catalanen zeggen). Het was er ge-wel-dig. Met ons eigen gezin van vijf, met goed weer, zónder vuurwerk dat we niet hebben gemist. Het idee van B is om jaarlijks zo’n tijdje samen te doen. Dan zijn we een tijdje samen, zonder vrienden, familie en andere verplichtingen.

Ik val je niet lastig met alle foto’s

Maar dat wil je misschien niet. De reis naar Spanje was voor mijn ziekte goed. En ik heb er goede ideeēn voor opgedaan voor mijn persoonlijke toekomst. Zo ben ik mijn rollator (over genomen van mijn overleden tante) aan het oppimpen. Als hij klaar is, laat ik het zien!

Hoewel ik dat wel graag zou doen. Een paar foto’s van de vakantie dan:

En ik ben aan het trainen, bij de fysiotherapeut en met B. Voor team Tandem. Daar ben ik wel blij van, dat geeft me een doel.

Wil je ons steunen?


Wil je ons steunen?

Hier staat de link.
https://www.klimmentegenms.nl/team/team-tandem

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in klimmen tegen ms, Mont Ventoux, MS, plezier. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.