Mijn blog- mijn hersenen

Ik vertraag

Gisteren kaartten we met familie. Soms wil ik wat zeggen en dan ben ik vergeten wat ook weer. Soms draai ik heen om mijn onderwerp. Want ja, hoe zeg ik dat ook weer? B vertelt hetzelfde over een bekende van hem. Hij werkt nog wel, want hij heeft geen last van vermoeidheid. Maar als leraar (hij praat dan dus veel), gaat hij soms te lang door. Hij is minder ’to the point.’

Mij frustreert dat

Maar, er zijn ook heel veel dingen die ik nog wel kan. Gelukkig maar. Mindfulness heeft me geleerd om dat te erkennen en benoemen. Want ja, gedachten… De fietsplannen gaan door. Nu kan ik dat nog. Daar werk ik voor.

Ik hou je op d hoogte

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in acceptatie, energie, hersenen, mindfulness, Mont Ventoux, MS. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.