Mijn blog – mijn lessen

Een digibeet

Dat ben ik. En dat maakt dat ik erg onzeker ben over mijn digitale daden. Zo maakten mensen zich zorgen over mijn gezondheidstoestand. Die is niet goed. Dat is zo. Maar ik weet dat acceptatie me past. In het kader van mindfulness: er is wat er is.

Ik wilde al stoppen met bloggen

Maar M zegt mijn blog graag te lezen. Het doet hem goed. Hij is ook ziek, maar zegt er moeite mee te hebben om dat te uiten. Hij waardeert mijn uitingen. Dank je, M.

En in het geval van instagram ben ik ook aan het experimenteren. Sorry, als je mijn boodschappen niet waardeert. Social; media leveren veel op, maar maken ook veel kapot.

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in acceptatie, mindfulness, MS. Bookmark de permalink.

2 reacties op Mijn blog – mijn lessen

  1. Astrid schreef:

    Ik lees jouw stukjes erg graag. Je kunt heel goed schrijven! Ga er vooral mee door!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.