Mijn blog – mindfulness online

Dat geef ik vaker. En ik heb er mooie ervaringen mee verkregen, ook deelnemers hebben een goed gevoel daarbij.

Wil jij dat ook ervaren?

Dat kan. Als je het wilt proberen, bel of mail me, en we maken een afspraak voor een introductieworkshop. Deze workshop kost aanvankelijk niets. Als je het niet verder wilt, dan heb ik je een goede les (workshop) gegeven, denk ik. Als je de 8 lessen van ongeveer anderhalf uur wilt voltooien, dan bied ik je wekelijks een les (we spreken af wanneer we elkaar via Skype ‘ontmoeten’).

Waarom zou jij dat willen?

Omdat het prettig is. Een aantal deelnemers heeft haar / zijn ervaringen opgetekend. Lees maar. Mindfulness Based Cognitive Therapy biedt iedereen voordeel, ziek, zwak of niet. En weet, dat iedereen (echt waar!) die ik heb begeleid positief is over de manier waarop mindfulness tegen het leven aankijkt.

Wil je er meer, persoonlijk, iets van weten?

Je kunt me bellen – – of mailen als je belangstelling hebt.

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in aandacht, meditatie, mindfulness, plezier, waarom. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.