Mijn blog – mindfulness online

Wat nu?

Het ‘gedoe’ rond het Corona-virus geeft ons veel te bedenken. Wat wil ik doen met mijn leven? Wat doet het nu met me? Met mensen om me heen?

Ik bied je online-communicatie aan

Mindfulness. Mindfulness Based Cognitive Training, die je online doet, 8 lessen, één les per week. Een les duurt ongeveer anderhalf uur en je oefent (bijvoorbeeld mrt meditatie) regelmatig zelf. Ik ben er voor je, om je te helpen en/of te ondersteunen. Op donderdag om half 8 ben ik er, online, voor jou en voor iedereen die meedoet. Als je de traiing alleen wilt doen, dan kan dat ook.

Wat mindfulness ons brengt?

De wetenschap zegt:

Veel. Lees dit maar eens als je vragen hebt. Ik heb er, zonder dat ik er wetenschappelijk bewijs van wist, als MS-patiënt veel aan. Oorspronkelijk als hulp bij depressieve gedachten, en daarnaast bij hulp die beperkingen met door mijn ziekte geven.

Als je met mij een MBCT-training wilt volgen (195 Euro voor 8 lessen), meld je dan hier aan.

Gebruik de Corona-crisis zinvol en heb er veel voordeel van!

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in aandacht, communicatie, meditatie, mindfulness, MS. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.