Mijn blog – mindfulness transformatie

SeeTrue bood me de online ‘cursus’ mindfulness transformation week aan met Miles Kessler aan. Ik volg elke dag online zijn colleges. Het geeft me de gelegenheid o, te versiepem. Ik heb er al veel dingen meegekregen die ik in het dagelijkse leven kan gebruiken.

Zoals luisteren

Wat ik dan voel. I.p.v. wegdraaien bij ongemakkelijke dingen die mijn oor bereiken of andere manieren om mijn gehoor te interpreteren. Ik kan niet alles vertellen wat Kessler me uitlegt, maar ik vind het de moeite waard. Ik volg zijn verhalen met enthousiasme en een beginner’s mind.

En nog iets

Ik merk dat ik erg moe ben. Ondanks het goede weer. De zon schijnt hier. Ik houd onze plannen om te klimmen steeds in geachten. Ik was al langer aan het denken over verhoging van het medicijn LDN. Aanvankelijk kreeg ik met twee tabletten meer energie (heb ik nog steeds, nu even niet) en minder plasproblemen. Die plasproblemen waren opeens minder. Ze zijn niet weg, maar ik overkom ze.

Kijken wat een half tabletje LDN meer me geeft. Het is een goedkoop medicijn, niet iedereen heeft er baat bij, maar het kan zonder bijwerkingen helpen.

Misschien helpt een beetje meer me ook een beetje meer

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in beginner's mind, energie, ldn, mindfulness, Mont Ventoux, MS. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.