Mijn blog – moeilijke tijd

Dit is niet mijn seizoen

Wintertijd en dan ook nog corona-tijd. In deze tijd gebeurt er weinig, Ik ben niet geneigd om te bloggen. B werkt online, G heeft online-les en is het liefst boven. Hij woont min of meer op kamers. En C is vandaag nog hier, maar houdt afstand.

En ik, verveel me

Om de depressiviteit tegen te gaan ben ik weer actief begonnen met meditatie, de online-retraite van SeeTrue en IAM. Dat helpt me. Ik gebruik mijn kennis van Zen meditatie ook.

Klimmen tegen MS

Tijdens de eerste lock-down zaten we veel buiten en fietste ik regelmatig. Nu veel minder. En waar ik wel heel blij van ben is het voorstel van B om, in aanloop naar ‘Klimmen tegen MS’ op 27 juni 2021 alvast naar de Mont Ventoux toe te fietsen. Daar zie ik naar uit.

Overigens, ik ben geen complotdenker. Ik ga uit van slimme mensen die zich verdiepen in zeer besmettelijke ziekten. En dat is heel erg voor mesen die zelfstandig werk niet meer kunnen uitvoeren en misschien geen eten of kleren meer hebben. En ik denk dan aan wat bijvoorbeeld de oorlog heeft gegeven. Besmetting of de kans op besmetting is klote. Arm zijn of worden is klote.

Leven, zelfs verveling is beter

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in corona, depressie, klimmen tegen ms, meditatie, mindfulness, Mont Ventoux, MS, zen. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.