Mijn blog – na op komt af

Lotgenoten snappen dit punt

Gisteren was het prachtig weer en zijn we gaan fietsen, 45 km. Door de heuvels van Limburg, op die plekken waar je niet platgedrukt wordt door andere fietsers en wandelaars.

Het was mooi, en ver

Op het moment zelf doe ik dat. Maar bij terugkomst wankelde ik continu, praatte ik slecht en was ik mijn concentratie kwijt. Vandaag moet ik me rustig houden. Zelfs de vroege meditatie (online retraite van SeeTrue en IAM) vandaag was al vermoeiend. Maar goed, ik heb er wat aan gehad. Het ging over gewaar zijn. Over aandacht voor gewaarwordingen. Zonder oordeel en zonder gedachten. Als ze er stiekem wel zijn, dan is dat zo. Ik houd dat nog even vast. Dat past ook bij op en af. Acceptatie dus.

Ik tel mijn zegeningen

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in aandacht, acceptatie, meditatie, mindfulness, MS, plezier. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.