Mijn blog – netwerk hapert

Ik ben gestrest. Ik ben al een paar dagen bezig om iets te verzenden. En dat lukt maar niet. En ik heb moeite met typen. Volgens mij is alles vertraagd. Door de corona-pandemie? Door mijn ziekte? Ik kreeg een uitnodiging voor een MRI-scan.

Ben ik alweer aan de beurt?

Op 9 oktober heb ik dat onderzoek al gehad. Dan komt dat door de administratie (dubbel) of iets negatiefs geconstateerd. Daarvoor wilde ik bellen, maar werd ik na lange wachttijd weggedrukt. Een afspraak met mijn neuroloog heb ik pas op 6 november.

Mijn fysiotherapeut heeft geprobeerd om een gesprek met een filosoof met me te regelen. ‘Druk-druk-druk’. Me dan maar baseren op mijn eigen ‘wijsheid’: mindfulness.

Blijven bij: er is wat er is

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in acceptatie, mindfulness, MS. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.