Mijn blog – over pimpen gesproken

We hebben een nieuwe keuken!

Of vernieuwd. Door mijn beperkte budget en doordat Corona tijd geeft (omdat we niet op vakantie gaan), heeft B (ik kan dat niet meer) onze keuken geschilderd. Tot nog toe hebben alleen de verf en de handgrepen geld gekost. Er moeten nog wat plankjes / laden worden gemaakt.

Plantenstandaard

Omdat ik wat ik kan ook pimp cq. vernieuw, kun je dat op deze site terugvinden. En let wel, ik benut mijn creativiteit. Mindfulness heeft me geleerd om ‘hoe het hoort’ los te laten. Ik ben sowieso primair ingesteld, mooi vind ik belangrijk.

onbekend.jpg
Keuken
onbekend.jpg
Dienblad

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in mindfulness, mozaïek, pimp, plezier. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.