Mijn blog – pub quiz online

Gisteren deden we hier online pubquiz

Dat was leuk! B heeft hem georganiseerd, ik heb meegeholpen. De quiz was gemaakt als voorbereiding voor ‘Klimmen tegen MS’ maar dat is uitgesteld tot volgend jaar. Wees gerust, dan komt er een nieuwe pubquiz. In het kader van mindfulness is de quiz die weg gisteren hielden ‘hier en nu`en de andere quiz komt. Het is leuk om hem te maken en het is leuk voor anderen om eraan deel te nemen.

De ferme handdruk voor de winnaars na de Corona-crisis blijft staan

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in mindfulness, Mont Ventoux, MS, plezier. Bookmark de permalink.

2 reacties op Mijn blog – pub quiz online

  1. Roger schreef:

    Het was erg leuk om deel te nemen aan deze pub quiz. Zeker een herhaling waard en dan zijn wij, Anja, Luuk & Roger ook weer van de partij !
    Bedankt Bart & Ilja ….. applausje en de complimenten hier uit Amby.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.