Mijn blog – relatief

Je weet dat ik mij af vraag wat de betekenis van mijn leven is. Daar gingen vorige twee blogs over. Maar gerelativeerd stelt mijn leven niet zoveel voor. Althans de tijd gaat zien dat dat niet veel voorstelt. In een artikel in Trouw van Jelle Brandt Corstius vertelt hij dat in Zweden onderzoek gedaan is naar de leeftijd van wortels van een boom. Die waren wel 1500 jaar oud.

Waarom maak ik me met 50 jaar druk over?

Dan ben ik maar een vliegje, een eendagsvlieg. Blijft toch staan dat ik me druk maak over hoe ik mijn leven wil invullen. In een gesprek met B kwam naar voren dat is genieten heel belangrijk is. Dat doe ik. Bijvoorbeeld met onze fietstocht gisteren van 41 km op de tandem. En over de heide die in bloei staat. Dat wil ik aan je laten zien.

Voor de rest houd ik nog bezig met stichting gips. Zo maak geef ik een waardige invulling aan mijn ziekte.

Ik laat je weten hoe het geweest is.

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in aandacht, acceptatie, mindfulness, MS. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.