Mijn blog – rust

Bert en Ernie zijn onze katten

Broer en zus. en al heel oud – 15 jaar oud. Ik bekijk ze vaak. Ze stralen rust uit. Nu slapen ze nog meer dan toen ze jonger waren, maar ze rusten veel. Daarom zijn er veel opmerkingen dat ze dik zijn, maar mij maakt dat niet uit. Ze eten samen dagelijks samen een half blik voer en droge korrels.

Maar ze bewegen niet meer veel. Zelfs muizen (ze zijn er niet meer veel) laten ze met rust. In het geval van mensen is beweging doen. Bij katten…

Ik geniet van hun rust, van dat wat ze uitstralen. Dat helpt ook in Corona-tijd. Ze zijn aaibaar en ik ben er trots op dat we ze 15 jaar geleden hebben gered van de verdrinkingsdood.

Zouden ze daarom voor rust zorgen?

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in aandacht, corona, mindfulness. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.