Mijn blog – pubquiz in Maastricht

Gisteren waren we bij John Mullins

Voor de pubquiz. Dat was leuk! We (neef R, nicht C, achterneef L B en ik) hebben het samen met R in Meerssen gedaan, maar dat was geen succes. Het ging over Meerssense inside-jokes, carnaval en soortgelijke muziek. Dat was niet zo ons ding. We gingen uit van behoorlijke kennis, maar we haalden de laatste plaats. Dat is nog goed voor veel lol.

Toch bleef de pubquiz ons trekken. We kunnen toch beter? Gelukkig is dat zo. We kunnen beter. En wat mij aansprak, was dat de kroeg op dinsdag bomvol zat. Met mensen van alle leeftijden.

Zelfs ik, weliswaar moe en met urineproblemen, deed mee. Het was een mooie manier om mensen te zien, te communiceren, een spel te spelen en een onderneming vol te krijgen.

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in communicatie, MS, plezier. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.