Mijn blog – Team Tandem klimt tegen MS

Dit weekend hebben we de foto gemaakt: dit is team Tandem. Op 1 juni beklimmen we de Mont Ventoux. Om geld in te zamelen en omdat we het leuk vinden om te doen, kun je meedoen met evenementen die we organiseren. We organiseren een pub quiz op 14 maart. Voor je bijdrage kun je meedoen en steun je ons en het MS-fonds. Begin april wordt er een Golden antiMS race in de Limburgse heuvels georganiseerd.

Als je wilt bijdragen (die vraag kreeg ik net), klik je op deze link

Dit daagt mij uit!

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in klimmen tegen ms, Mont Ventoux, MS. Bookmark de permalink.

5 reacties op Mijn blog – Team Tandem klimt tegen MS

 1. Jacqueline schreef:

  Zo goed bezig Ilja! Samen met Bart en die andere 3 toppers ?
  Bij mij in de salon is een plekje vrij om een donatie-potje te plaatsen, als je daar interesse in hebt? Groetjes Jacqueline

 2. Paul Jansen schreef:

  Zoek eens contact met Sylvie en Monique Houbiers.

 3. Maxine Vanmeulebrouk schreef:

  Mooi, Ilja! Kreeg net ook het appje via Bart. Wij zullen natuurlijk bijdragen. En ik volg je via deze blog. Ben ook benieuwd naar de Golden Race. Afgelopen zomer fietste ik met de kinderen van Ravenstein naar Zuid-Limburg. Ik vond het geweldig om te doen. De kinderen iets minder… (‘wie heeft dit verzonnen?’). Succes met de voorbereidingen!

 4. iljas schreef:

  Hoi Mavine,
  Ik doe het m,ook voor Jan. En ik vind de reacties hierop een leuke uitdaging. Van Ravenstein naar hier is ook een eind. Respect voor jou en de kinderen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.