Mijn blog – tel tot tien

Vandaag heb ik veel gezwegen

Omdat ik het niet zo trok. Dit regenweer is niet mijn ding. Mijn ziekte werkt daartegen. Ik had een gesprek met mensen. Ik las in de krant over de onmin met het gedrag van Harry en Meghan, ik maakte mee…

Ik werd van alles stil

Ik weet niet alles, doe liever ook niet alsof ik alles weet.

Ik droom weleens van de toekomst. Maar het blijft bij dromen. Ik leef nu. Wat dat betreft heeft mindfulness met veel gegeven: niet oordelen over anderen, vooral nu ervaren hoe het met mezelf gaat, wat ik voel.

Over de toekomst gesproken:

Ik train wel voor klimmen tegen ms met team-tandem. En ik geniet hier en nu van de aandacht die me dat geeft.

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in aandacht, gesprek, hier en nu, klimmen tegen ms, mindfulness, Mont Ventoux, MS. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.