Mijn blog – trainen

Ik ben even van de leg. Ik was blij dat ik zelf een mobiele telefoon had gekocht. De oude was in het water gevallen en onherstelbaar kapot. Maar, de nieuwe is te duur. Ik heb niets expres gedaan, maar het raakt me wel dat ik niets kan doen, zonder geld, zonder werk, zonder zeggenschap. Ik worden er een beetje depressief van.

Maar we hebben zo’n mooie dingen gedaan, fietsen als training. Met veel stijgingspercentages en veel kilometers. Langs Kasen, Catsop, Schimmert, Meerssen zaterdag en naar Aubel zondag. De foto’s laten het zien. Het was mooi weer.

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in Mont Ventoux, MS, plezier. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.