Mijn blog – voelt dit als oorlog?

Nog net geen lock down

Het is nu crisis, het voelt als oorlog. Alleen, ik heb nooit oorlog meegemaakt, gelukkig. Doordat ik ziek ben, weet ik wel hoe het voelt om vooral veel niets te doen en te kunnen. En ik zie andere perspectieven, die wat mij betreft nieuwe kansen bieden. Ik bied je, als je dat wilt, online mindfulness based cognitieve training (MBCT), vooralsnog als test. gratis als je dat wilt, later voor 195 Euro, voor 8 lessen à ongeveer anderhalf uur inclusief lesmateriaal en audio-meditaties. Mindfulness helpt me, het kan jou helpen, vooral in deze moeilijke tijd.

Ik bied je aan om online de cursus mindfulness te doen

Ben je geïnteresseerd in Mindfulness,en wil je de Corona-crisis op een goede manier benutten? Of heb je behoefte aan de veiligheid van alleen je eigen gezelschap? Eengoedgesprekmet biedt jou, de online cursus mindfulness aan: mindfulness met Ilja.

Hoe gaat dat?

Na aanmelding (ilja @play-time.nl) en betaling neem je deel en ontvang je:

  • Elke week een wachtwoord voor de les
  • Elke week op een vooraf overeengekomen moment een inlogcode naar het cursusmateriaal.
  • Teksten en luistermateriaal
  • Op twee verschillende momenten per week (donderdag  tussen 10.00 en 12.00 uur of volgens afspraak over een bepaalde tijd) de mogelijkheid om gebruik te maken van Skype- of whatsappcommunicatie.

E-mailvragen en -opmerkingen worden binnen een dag beantwoord. Heb je belangstelling, en heb je vragen hierover? Mail me. Binnen een dag reageer ik op je bericht.

Wanneer je je aanmeldt, krijg je wekelijks een les online waarvoor je je kunt inloggen. Dat kan op een tijd en locatie die jou het beste past. Uitvoering van de lessen duurt ongeveer anderhalf uur. Maak ruimte voor oefening elke dag, van ongeveer een half uur. Je kunt me per e-mail bereiken of via skype tijdens de les.  Interesse? Neem contact met me op en ik beantwoord je vragen.

Over iljas

Ilja Aussems is mijn naam. Ik ben specialist in "een goed gesprek met" Ik blog er elke week over, met mijn opleiding als communicatie-wetenschapper en mijn werkervaring als docent / trainer en adviseur bij de hand. Ik begeleid professionals die willen groeien in hun werk en/of privé. Ik ben jouw bruggenbouwer, train en begeleid je bij een goed gesprek met jezelf en met je doelgroep in je werk (klanten / cliënten, leerlingen, collega's, netwerk) en privé (jezelf, je relatie, je gezin).
Dit bericht is geplaatst in plezier. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.